Speels Collectief

USUALLY I'M ON TOP

donderdag
06 okt

aanvang om 20:00

Lindenbergzaal

Toneel en muziektheater

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Een nieuwe definitie van seksualiteit door 7 vrouwen, 6 föhns, 2 plastic schelpen en een tillift.

lees meer

“Ehm, ik neem dit mee, deze definitie, en ik stel voor om die ehm, ik zal voorstellen om dat te… dit basiswoordenboek is, ehm… die definitie is… Omdat de opvattingen over seksualiteit inderdaad wel… nou ja, misschien al langer, maar zeker de laatste tijd, ehm… enorm aan het verschuiven zijn.” - Telefoongesprek met de redactie van Van Dale.

In een wereld waarin schoonheid en perfecte plaatjes het beeld van de werkelijkheid vervagen en vervangen, trekt Speels Collectief het ideaalbeeld van haar sokkel. In USUALLY I'M ON TOP worden heersende normen van vrouwelijkheid en seksualiteit bevraagd. Kwetsbaar en grotesk, in woord en in lijf, nemen zeven vrouwen je mee in hun ervaringen en verlangens. In een zoektocht naar een nieuwe moraal (of nee... in een absolute verwerping ervan) komen we uit bij 'what she really really wants'.

Speels Collectief is een divers, mixed-abled theatergezelschap. Ze bevragen de norm, zoeken naar verwondering en omarmen het ongewone.

regie: Sanne Arbouw | choreografie: Ulrike Doszmann | spel: Ella de Coninck, Marloes Dingshoff, Edith Heij, Beppie Jansen, Marga Kamperman, Merel van Lieshout, Lisette Mepschen

www.speelscollectief.nl  

Kortingen

Voor studenten geldt een last-minute prijs van € 10,- per kaartje. Lees meer over deze en andere kortingen.

Normaal € 12,50 / CJP € 11,00 / 65+ € 11,00 / Student € 11,00 / Cursist € 10,50

Speels Collectief - USUALLY I'M ON TOP
Vanaf € 10,50
Tickets  kopen