Speels Collectief

LOVE ME BY THE HOUR

donderdag
31 okt

aanvang om 20:00

Lindenbergzaal

Theater

Bestellen
« vorige

Over deze voorstelling

Een ode aan de vele vormen van betaalde intimiteit.

Het klinkt als een fout sprookje: de vrouw die gered moet worden van het vieze mannetje. Maar nog altijd is dat het dominante beeld van sekswerkers en hun klanten in onze maatschappij. Er is weinig ruimte voor de perspectieven van de mensen die zélf deel uitmaken van de wereld van sekswerk. 

Gebaseerd op ervaringen van sekswerkers en hun klanten ontvouwt zich in de voorstelling LOVE ME BY THE HOUR een veel breder beeld van sekswerk. Van vluggertjes en puur verlangen tot lange nachten en intieme relaties. Wat maakt de relatie tussen sekswerker en klant uniek? De spotlight richt zich op degenen voor wie intimiteit een kwestie is van vraag en aanbod. 

regisseur: Otto Calmeijer Meijburg | choreograaf: Ulrike Doszmann | scenograaf: Pleun Verhees en Sjaan Hofstede

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 15,00 / CJP € 13,50 / 65+ € 13,50 / Student € 13,50 / Cursist € 13,00

Speels Collectief - LOVE ME BY THE HOUR
Vanaf € 13,-
Bestellen