Spruijt en Opperman

Zij en Ik

Omschrijving

Kersvers cabaretduo met muziek, relatieadvies en andere flauwekul.

Dikke kans dat als je dit leest, Trump nog steeds president is, je moeder nog altijd niet snapt hoe die nieuwe app werkt en je huilende baby je ’s nachts wakker houdt. Misschien wordt het tijd voor een avondje ‘Zij en Ik’. Zij heeft namelijk helemaal geen zin in moeilijke vraagstukken en politieke verstandhoudingen, laat staan Trump. En Ik ga mijn kostbare tijd niet verspillen aan jouw huilende kind. Muziek, flauwekul en antwoorden op vragen die je niet beantwoord wilt hebben, dat is wat je kunt krijgen. En natuurlijk krijg je er een gratis relatieadvies bij. Koop een kaartje voor dit kersverse cabaretduo, regel oppas voor je huilbaby en maak kennis met ‘Zij en Ik’.

script, liedteksten en muziek: Carlie Spruijt en Eva Opperman | regie: Audrey Bolder | decor en lichtontwerp: Anouk van Schie (AvanS Vormgeving)

Last minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, dan kun je bij de kassa een last minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart. Lees meer over onze studentenkortingen.

Details

Terug naar overzicht

Prijzen

Ticket & Dagschotel
€ 30,00
Normaal
€ 16,50
Student
€ 15,00
Pas 65+
€ 15,00
Cursist
€ 14,50
CJP
€ 15,00
De getoonde prijs is exclusief € 1,50 transactiekosten per bestelling.
In mijn agenda plaatsen
Google agenda | ICalendar