Spruijt & Opperman

Heimweeën

donderdag
12 mrt

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Muzikaal cabaretprogramma over het verlangen naar het leiden van onze eigen keuzes.

“Wat heeft de jeugd van tegenwoordig het toch goed, hè?” True! Maar of we daar nou zo blij mee moeten zijn… We baden niet alleen in luxe, néé, we verdrinken erin. We worden voortdurend geconfronteerd met de hipste gadgets, jaloersmakende killerbody’s en andermans droomcarrières. En ja, dan gaat er vanzelf iets knagen wanneer jij in je eentje, met een knot op je hoofd en een pizza op schoot, naar de zoveelste Netflix-serie ligt te kijken. We voelen ons deelnemer van de wereldkampioenschappen succesvol, strak en leuk zijn, en daarom heimweeën we. We verlangen naar een tijd waarin we niet lijden onder keuze, maar waarin wij onze keuzes leiden. We heimweeën naar een tijd waarin diskwalificatie weer hip is. Een tijd waarin wij zélf de regie in handen hebben, zelf het startschot lossen en zelf de eindstreep bepalen!

Heimweeën is het tweede avondvullende muzikale cabaretprogramma van Carlie Spruijt en Eva Opperman, beter bekend als Spruijt & Opperman. 

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 16,50 / CJP € 15,00 / Pas 65+ € 15,00 / Student € 15,00 / Cursist € 14,50

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.