Stefano Keizers

Sorry Baby

vrijdag
07 feb

aanvang om 20:00

Lindenbergzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

De opvolger van zijn “overrompelende cabaretdebuut” (NRC *****).

Met Erg Heel maakte hij een “overrompelend cabaretdebuut”, aldus NRC Handelsblad in een vijfsterrenrecensie. Hij is een wolf in clownskleren, een briljant ontregelaar, die zijn publiek tart, sloopt en op het verkeerde been zet. En nu zegt Stefano Keizers Sorry Baby. Sorry dat hij bestaat, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat je zo weinig aan hem hebt. Sorry dat hij niet opnam, dat hij geen tijd wilde maken, dat hij het allemaal vergeten is en dat je zo weinig op hem hebt kunnen bouwen. Sorry dat hij er niet is en er ook nooit was en dat je hem hebt leren kennen. Sorry Baby.

regie: Jelle Kuiper | script en spel: Stefano Keizers | decor- en lichtontwerp: Paul Reintjes | kostuums: Tessel Brühl

NRC Handelsblad ***** over Erg Heel:
“Een overrompelend cabaretdebuut. Keizers alleen ontregelend noemen doet hem eigenlijk tekort, want deze voorstelling is ook een intelligente deconstructie van het zogenaamd ontregelende cabaret.”

Theaterkrant **** over Erg Heel:
“Ben ik hier zojuist verschrikkelijk bij de neus genomen of zag ik een briljante voorstelling?”

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 16,50 / CJP € 15,00 / Pas 65+ € 15,00 / Student € 15,00 / Cursist € 14,50

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.