Stefano Keizers

Sorry Baby

vrijdag
07 feb

aanvang om 20:00

Lindenbergzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

De opvolger van zijn “overrompelende cabaretdebuut” (NRC *****).

Met Erg Heel maakte hij een “overrompelend cabaretdebuut”, aldus NRC Handelsblad in een vijfsterrenrecensie. Hij is een wolf in clownskleren, een briljant ontregelaar, die zijn publiek tart, sloopt en op het verkeerde been zet. En nu zegt Stefano Keizers Sorry Baby. Sorry dat hij bestaat, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat je zo weinig aan hem hebt. Sorry dat hij niet opnam, dat hij geen tijd wilde maken, dat hij het allemaal vergeten is en dat je zo weinig op hem hebt kunnen bouwen. Sorry dat hij er niet is en er ook nooit was en dat je hem hebt leren kennen. Sorry Baby.

regie: Jelle Kuiper | script en spel: Stefano Keizers | decor- en lichtontwerp: Paul Reintjes | kostuums: Tessel Brühl

NRC Handelsblad *****:
“Bij Sorry Baby volgt geen amusement, geen verlichting, geen beloning, geen bevrijding. Er is alleen ongemak en ongeloof. Ongeloof over de durf om het publiek zo te bruuskeren en hard te ontzeggen waar het voor heeft betaald: het ontspannende avondje uit. En hoe langer het uitstel duurt, hoe meer je je verwarring accepteert en hoe meer plezier en bewondering je krijgt om de radicaliteit van zijn experiment.”

Theaterkrant:
"Met Sorry baby biedt Keizers een opvallend programma op het grensgebied tussen cabaret en kunst, waarover je lang kunt napraten." (...) "Hij speelt een ‘art performance die het cabaret zo dicht mogelijk probeert te benaderen’."

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 16,50 / CJP € 15,00 / Pas 65+ € 15,00 / Student € 15,00 / Cursist € 14,50

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.