Stevens StadsCross

X Raiders tijdens Stevens StadsCross

zaterdag
21 mrt

aanvang om 20:30

Lindenbergzaal

Concert

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Een show van Nijmeegs befaamde en meest energieke rockband terwijl er een hardloopwedstrijd door de zaal en over het podium gaat? Jazeker! 
In samenwerking met de Stevens Stadscross presenteren we een van de meest unieke shows in de Lindenberg ooit. De heavy metal rock ’n roll band X Raiders speelt nummers van hun nieuwe album Weltschmerz ’89. Met een speciale set voor de cross zorgen ze voor een spektakelstuk, en dat terwijl jij gewoon los kan gaan in het publiek en hardlopers door de zaal rennen. Totale gekte! 

De mannen (geboren in ’89) hebben inmiddels de niet-zaligmakende leeftijd van dertig behaald. Hun studententijd met nachten doorhalen, Schultenbräu drinken en Turbonegro luisteren is over. Ze zijn te jong om zich bij hun rugklachten en burn-outs neer te leggen, maar zeker ook te oud om voldoening te halen uit het posten van selfies. Deze bom van frustratie en energie hebben ze vertaald in een genadeloos nieuw album: Weltschmerz ‘89. Onvervalste heavy metal rock ‘n roll! “The loudest band I’ve ever recorded”, zei producer Attie Bauw (Judas Priest) er over. 

Ze hebben het album live opgenomen, en met hun buitengewone live-reputatie op festivals als Zwarte Cross en FortaRock kan dit voor deze avond maar één ding betekenen: keihard knallen!

Bereikbaarheid Lindenberg
In verband met de Stevensloop die plaatsvindt op 21 en 22 maart 2020 is de Lindenberg lastiger bereikbaar. Parkeren kan bij Parkeergarage Kelfkensbos. Ook zijn wij bereikbaar via de Voerweg. 

 

Normaal € 12,95

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.