Stichting Heart for Arts

Er was eens een koningin, Machtig en ...

vrijdag
16 nov

aanvang om 20:00

Steigerzaal

Toneel en muziektheater

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

ER WAS ER EENS EEN KONINGIN, MACHTIG EN GROOT…..

Muziektheatervoorstelling met live muziek waarin Stichting Heart for Arts wil laten zien dat  lichte muziek, opera, musical en theater prima samengaan!

Koos Meinderts en Harrie Jekkers schreven in de jaren tachtig het muziekstuk “de Ballade van de Dood”. Een lichtvoetig muzikaal verhaal over een Koning die erin slaagt op listige wijze zijn grootste vijand, de Dood te vangen. Het eeuwige leven voor hem en zijn onderdanen had verstrekkende gevolg… Hierop geïnspireerd schreef theatermaker Marjolein de Buijzer dit bijzondere eigentijdse muziektheaterstuk met teksten op rijm, waarin muziekstukken uit opera en musical in het Nederlands zijn verweven. Onder bevlogen regie en sprankelende zangbegeleiding van dirigente Anja Kwakkenstein werkten 25 gemotiveerde amateurzangers en -spelers ruim een jaar lang samen aan deze unieke voorstelling. De muziek van de voorstelling is een feest van herkenning en is gearrangeerd door Nico van der Linden, hij geldt als één van de beste namen uit de theaterwereld. U hoort bekende melodieën uit filmmuziek, opera en musical van componisten van Bernstein, Strauss tot Wildhorn. Een voorstelling om echt naar uit te kijken!

Voor meer informatie: www.heartforarts.nl of www.facebook.com/hartvoordekunsten

De voorstelling ook geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 12 jaar.

Script, teksten, regie en decorontwerp: Marjolein de Buijzer | Arrangementen en bandleider: Nico van der Linden | Muzikale leiding en zangbegeleiding: Anja Kwakkestein | Organisatie:

www.heartforarts.nl

Normaal € 18,50