Stichting Stamppij

Masterclass met Vera Mann

zaterdag
03 jul

aanvang om 14:00

Steigerzaal

Toneel en muziektheater

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Het is afhankelijk van de landelijke maatregelen omtrent samenzang, of deze voorstelling doorgang kan vinden. Mocht de voorstelling opnieuw verplaatst worden, nemen we contact met je op. 

Stichting Stamppij en de Lindenberg organiseren een Masterclass met Vera Mann.

Musiclaster Vera Mann geeft een masterclass aan een aantal getalenteerde amateurmusicalzangers van Stichting Stamppij en de Lindenberg. En jij kunt daarbij aanwezig zijn! Je kijkt als publiek mee naar vier masterclasses (één blok) en mag zo van heel dichtbij meekijken en luisteren met de deelnemers. Dit is een hele leerzame ervaring waar je zelf als zanger/speler veel aan kunt hebben. Ook is er aan het einde van het blok gelegenheid om je vragen te stellen aan Vera Mann.

Vera Mann heeft jarenlange musicalervaring en speelde onder andere Eponine in Les Miserables, Donna in Mamma Mia, Heks in Into the Woods en Mrs Lovett in Sweeny Todd. Momenteel gaat ze met haar eigen theatershow Goesting het land door en geeft ze regelmatig lessen en masterclasses aan professionals en amateurs.

We houden bij deze voorstelling de coronamaatregelen in acht. Het is toegestaan zelf iets te drinken mee te nemen (eten is niet toegestaan) en er is halverwege de mogelijkheid om naar het toilet te gaan. Indien je door coronaklachten niet kunt komen is restitutie niet mogelijk, je kaartje is wel overdraagbaar aan iemand anders.

www.stamppij.nl

Bekijk in het filmpje hieronder alle coronamaatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek. 

* Deze productie valt onder de gastprogrammering van de Lindenberg.

Normaal € 17,50

Het actuele cursusaanbod loopt tot de zomer. Binnenkort start de inschrijving voor cursusseizoen 21-22. Houd de website in de gaten.