Stoere mannen, Sterke verhalen

met Kluun

vrijdag
20 jul

aanvang om 19:30

Eilandtheater

Toneel en muziektheater

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Elke dag om 19.30 uur zie je een andere voorstelling in het Eilandtheater op Festival op ’t Eiland. Met op vrijdag 20 juli: een speciale editie van Stoere Mannen, Sterke verhalen, met niemand minder dan Kluun te gast!

Tijdens dit programma van de Bibliotheek Gelderland Zuid en Kids ’n Billies worden literatuur en rock-‘n’-roll gecombineerd en die combinatie werkt! Kluun kwam als een komeet de literaire wereld binnen met zijn debuutroman ‘Komt een vrouw bij de dokter’. Verguisd door de elite, maar omarmd door zijn lezers. Hij combineert humor met zelfspot. Schopt graag heilige huisjes omver en durft impopulair te zijn. Deze outlaw in de literaire wereld is inmiddels zeven zeer succesvolle boeken verder. Kluun is een ontzettende muziekliefhebber, met een grote liefde voor Bruce Springsteen. Daarnaast is hij festivalfanaat. Dat lees je terug in zijn laatste boek ‘DJ’, waarin de hoofdpersoon naar festival Burning Man gaat. Wij willen natuurlijk van Kluun zelf weten hoe zijn ervaringen daar waren. Kom maar op met die sterke verhalen!

Roy Smolenaars, de zanger van de Memphis Maniacs, zorgt deze avond voor de muzikale omlijsting. Kluun en hij kennen elkaar goed en delen dezelfde muzieksmaak. Dat kan niet anders dan goed komen!

Voor alles wat je wilt weten over Festival op ’t Eiland 2018 kijk je op www.opheteiland.nl.

Normaal € 12,50