Tessa Zoutendijk & Nikki Rasing

Peuterpret (2-4 jaar)

zondag
14 apr

aanvang om 10:00

Marikenzaal

Jeugd

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Violiste Tessa Zoutendijk is ook dit voorjaar weer van de partij met de vrolijke peutervoorstelling Peuterpret!

Voor de laatste Peuterpret van dit seizoen neemt Tessa Nikki Rasing mee. Bij danseres en contakids-specialist Nikki Rasing is stilzitten er niet bij, want ook alle ouders doen actief mee! Via plezier en beweging maak je contact met je kind en al spelenderwijs worden grenzen verlegd, allemaal op eigen tempo, zodat zelfvertrouwen in eigen kunnen en lichaam gaat groeien. 

Samen verleiden Tessa en Nikki de allerkleinsten tot luisteren en meedoen in een wereld vol dans en muziek. Het ene kindje zit met open mond op schoot, terwijl een ander vooraan staat; het kan en mag allemaal. Want ieder kind is weer anders en iedere Peuterpret ook!

Kledingtip: kleding waarin je makkelijk kan bewegen. Draag je een rok? Doe er dan een legging of broekje onder aan. 

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid.

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Normaal € 8,50 / Jeugd (t/m 12 jaar) € 8,50 / St. Leergeld € 0,00

Tessa Zoutendijk & Nikki Rasing - Peuterpret (2-4 jaar)
€ 0,-
Tickets  kopen