Tessa Zoutendijk & Nikki Rasing

Peuterpret (2-4 jaar)

zondag
14 apr

aanvang om 11:00

Marikenzaal

Jeugd

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Violiste Tessa Zoutendijk is ook dit voorjaar weer van de partij met de vrolijke peutervoorstelling Peuterpret!

Voor de laatste Peuterpret van dit seizoen neemt Tessa Nikki Rasing mee. Bij danseres en contakids-specialist Nikki Rasing is stilzitten er niet bij, want ook alle ouders doen actief mee! Via plezier en beweging maak je contact met je kind en al spelenderwijs worden grenzen verlegd, allemaal op eigen tempo, zodat zelfvertrouwen in eigen kunnen en lichaam gaat groeien. 

Samen verleiden Tessa en Nikki de allerkleinsten tot luisteren en meedoen in een wereld vol dans en muziek. Het ene kindje zit met open mond op schoot, terwijl een ander vooraan staat; het kan en mag allemaal. Want ieder kind is weer anders en iedere Peuterpret ook!

Kledingtip: kleding waarin je makkelijk kan bewegen. Draag je een rok? Doe er dan een legging of broekje onder aan. Houd er rekening mee dat je in de Marikenzaal je schoenen uitdoet of schoenhoesjes over je schoenen aantrekt.  

Peuterpret

Met Peuterpret maakt je kind (vanaf 2 tot 4 jaar) op een speelse en interactieve manier kennis met de wereld van theater in muziek, dans en beeld. Bekijk alle Peuterpret-voorstellingen in het voorjaar van 2024. 

Reacties van onze bezoekers

"Het was geweldig!!! Perfect. Mooie muziek. Na voorstelling heeft mijn zoontje ook op de viool gespeeld. Hij was onder indruk."

"Het is iedere keer bijzonder om te zien hoe de kinderen worden betoverd door de muziek en het spel en vanzelf gaan meespelen."

"Een leuke, laagdrempelige manier om je peuter kennis te laten maken met theater."

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 8,50 / Jeugd (t/m 12 jaar) € 8,50 / St. Leergeld € 0,00

Tessa Zoutendijk & Nikki Rasing - Peuterpret (2-4 jaar)
€ 0,-
Tickets  kopen