Tessa Zoutendijk & Clara de Mik

Peuterpret (2-4)

zondag
30 jan

aanvang om 10:00

Marikenzaal

Jeugd

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Violiste Tessa Zoutendijk is ook dit voorjaar weer van de partij met de vrolijke peutervoorstelling Peuterpret!

lees meer

Met telkens een andere gast: een tekenaar, een danser of een andere muzikant. Samen verleiden ze de allerkleinsten tot luisteren en meedoen in een wereld vol beeld, dans en geluid. Het ene kindje zit met open mond op schoot, terwijl een ander vooraan staat; het kan en mag allemaal. Want ieder kind is weer anders, en iedere Peuterpret ook!

Peuterpret met Clara de Mik

Overal is ritme in te ontdekken. Ook in de viool van Tessa. En overal is melodie in te ontdekken. Ook in de trommeltjes en het klein-percussie van Clara de Mik. Tessa en Clara ontmoeten elkaar muzikaal en nemen de jonge en oudere luisteraars mee op een avontuurlijke reis vol geluid. En natuurlijk is er ook ruimte om zelf uit te proberen en mee te doen. Een onderdompeling in de wereld van ritme en melodie, vol nieuwsgierigheid en vrolijkheid! 

www.tessazoutendijk.nl / www.clarademik.com

Toegang met een coronatoegangsbewijs

Houd er rekening mee dat er bij deze voorstelling - totdat de maatregelen vanuit de overheid veranderen - om een coronatoegangsbewijs gevraagd kan worden met de CoronaCheck-app. Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen. 

Normaal € 7,50 / Jeugd (t/m 12 jaar) € 7,50

Tessa Zoutendijk & Clara de Mik - Peuterpret (2-4)
Vanaf € 7,50
Tickets  kopen