Tessa Zoutendijk & Gerard de Bruyne

Peuterpret (2-4)

zondag
29 aug

aanvang om 10:00

Marikenzaal

Jeugd

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Violiste Tessa Zoutendijk is terug van weggeweest met de vrolijke kindervoorstelling Peuterpret! Deze keer samen met tekenaar Gerard de Bruyne. 

Samen verleiden ze de allerkleinsten tot luisteren en meedoen in een wereld vol muziek en beeld. Het ene kindje zit met open mond op schoot, terwijl een ander vooraan staat; het kan en mag allemaal.
Want ieder kind is weer anders, en iedere Peuterpret ook!

Over Gerard de Bruyne

Een kunstenaar die begon als live-tekenaar op het podium, welke hij deelde met vele musici en acteurs, en nu de vlakke vloer opzoekt welke hij deelt met kinderen. Met zijn talent voor improvisatie weet hij kinderen te boeien en inspireren.

www.vingerlingdebruyne.nl

Lindenberg Theaterweek

Deze voorstelling is onderdeel van de Lindenberg Theaterweek. In de laatste week van augustus ervaar je bij ons hoe mooi theater was, is én gaat zijn met een aantal ijzersterke cabaret- en jeugdvoorstellingen die we het afgelopen seizoen hebben moeten missen. 

Let op: i.v.m. de coronamaatregelen kunnen we slechts één volwassene per kind toelaten. 

Bekijk in het filmpje hieronder alle coronamaatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek. 

Normaal € 7,50 / Jeugd € 7,50

De voorstellingen voor seizoen 21-22 gaan op maandag 30 augustus om 10.00 uur in verkoop. Kaarten voor de Theaterweek (23 t/m 29 augustus) zijn al wel in verkoop.