Teun van den Elzen

Meer kan ik er niet over zeggen

donderdag
07 mrt

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

“Een vlotte prater vol relativerende humor” (de Volkskrant ★★★★).

Teun van den Elzen is een van de spannendste nieuwe namen in het Nederlands cabaret. Hij schrijft voor Dit Was Het Nieuws, is columnist bij Spijkers met Koppen, speelde op Lowlands en studeerde cum laude af als politicoloog aan de VU.

Zijn debuutvoorstelling Meer kan ik er niet over zeggen gaat over seks en politiek. Of eigenlijk vooral politiek. Het vertrouwen in de overheid is laag, dus heeft Teun maar één vraag: wat als we Nederland opnieuw mochten inrichten? Met vlijmscherpe grappen en intelligente humor gaat hij op zoek naar het antwoord.

www.teunvandenelzen.nl

Nieuw talent

Deze voorstelling is van een Nieuw talent. Wil je kennis maken met andere nieuw talenten? Kijk dan op onze Nieuw talent-pagina.

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 19,50 / CJP € 18,00 / 65+ € 18,00 / Student € 18,00 / Cursist € 17,50

Teun van den Elzen - Meer kan ik er niet over zeggen
Vanaf € 17,50
Tickets  kopen

De afdeling cursussen is tijdelijk telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur.