Tg. Winterberg

Meneertje Meer (3+)

Omschrijving

Vrolijke voorstelling over een Meneertje dat steeds meer wil.

‘Meneertje Meer’ is een beeldende en vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar, over alles willen hebben en meer dan dat. Totdat blijkt dat te veel echt bestaat. Het stuk van Mark Haayema gaat over een Meneertje dat steeds meer wil en steeds meer neemt. Hij maakt uiteindelijk zelfs meer Meneertjes van zichzelf. Maar die Meneertjes willen ook meer en meer. De wereld raakt overspoeld door Meneertjes. Dan wil Meneertje Meer niets meer.

www.tgwinterberg.nl

Tg. Winterberg is een eigenzinnig theatergezelschap dat energiek en inventief theater maakt met objecten, installaties, poppen en acteurs. De groep brengt haar passie voor het poppentheater met veel succes over op een publiek van alle leeftijden.

regie: Job Raaijmakers / tekst: Mark Haayema / spel en poppen: Marlyn Coetsier / muziek: Joeri de Graaf / lichtontwerp: Maarten Verheggen

In de pers:
Cultuurbarbaartjes **** over ‘Meneertje Meer’:
"Jong en oud zullen de zaal met een grote glimlach verlaten. De energie, vrolijkheid en lol van pop Meneertje Meer en poppenspelers Marlyn en Mark werken zeer aanstekelijk en zij geven deze voorstelling dat kleine beetje extra waar menig kind en volwassene nog lang over zal napraten."

Theaterkrant **** over ‘Sterrenwachter’:
"De grote inventiviteit van de poppen en de kleine en grote trucjes waarmee Coetsier de kinderen meeneemt in een laagdrempelige wereld vol verwondering en vrolijkheid doen de rest.”

Bij deze voorstelling verscheen ook het gelijknamige boek ‘Meneertje Meer’, geschreven door Mark Haayema en geïllustreerd door Job van Gelder.

Teaser Meneertje Meer
 

Details

Terug naar overzicht

Prijzen

Pas 65+
€ 10,50
Lindenbende-pas
€ 5,00
Normaal
€ 12,00
Jeugd
€ 7,00
Cursist
€ 10,00
CJP
€ 10,50
In mijn agenda plaatsen
Google agenda | ICalendar