TG Winterberg

De stille kletsmajoor (3+)

zondag
14 nov

aanvang om 15:30

Steigerzaal

Jeugd

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

De stille kletsmajoor toont de kracht van woorden in deze muzikale en beeldende voorstelling met humor en poppen waar je uren naar kunt turen.

Flo woont in een land waar bijna niet gesproken wordt. De mensen zijn er zuinig op hun woorden, want die kosten handenvol geld. In dit land moet je woorden kopen in een woordenwinkel en héél voorzichtig inslikken. Pas dan kun je ze proeven en uitspreken.

Heel soms dwarrelen er in het land woorden door de lucht, die zijn ontsnapt uit de pijp van de grote woordfabriek. Flo heeft er met zijn netje al drie gevangen. Hij is op zoek naar liefdevolle woorden, voor een heel bijzonder iemand. Zij is alle mooie woorden van de wereld. Maar die woorden kan hij niet betalen; ze kosten een vermogen.

Geïnspireerd op het prentenboek Het land van de grote woordfabriek van Agnès de Lestrade en Valeria Docampo.

regie: Mark Haayema | spel: Marlyn Coetsier

www.tgwinterberg.nl 

Let op! Toegang met een coronatoegangsbewijs

Je bent welkom bij deze voorstelling op vertoon van een entreekaartje én een coronatoegangsbewijs die je toont met de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze coronapagina of bekijk onderstaand filmpje. Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen.   

Normaal € 13,00 / CJP € 11,50 / 65+ € 11,50 / Jeugd € 8,50 / Cursist € 11,00 / Voordeel met je biebpas € 6,00