The Serenade Sisters

Als vrijheid zoveel jaar kan duren

donderdag
19 sep

aanvang om 20:00

Lindenbergzaal

Muziek / Lezing

Bestellen
« vorige

Over deze voorstelling

In deze muzikale vertelling zingen en spelen The Serenade Sisters vierstemmig de liedjes die 80 jaar geleden klonken.

Het repertoire is vrolijk, bekend, stemmig en verrassend gevarieerd en doet de bevrijding herleven. Maar ook breekbare liedjes over de oorlog, machteloosheid, toekijken en anders-zijn komen voorbij.

Verteller Egbert Meijers verbindt de muziek met het verhaal en reflecteert op onderwerpen als liefde, vrede en hoop. Want dat hebben we ook in deze tijden hard nodig.

Geniet deze avond van een klankrijke, taalrijke en ontroerende vertelling over de betekenis van vrij zijn.

Deze activiteit vindt plaats in het kader van 80 jaar vrijheid als onderdeel van het programma Vrijheid in Gelderland met medewerking van de Gemeente Nijmegen en Provincie Gelderland. 

Bij deze activiteit ontvang je gratis een consumptie na afloop van de voorstelling. 

Herdenking operatie Market Garden

In september 2024 herdenken we in Nijmegen operatie Market Garden die plaatsvond van 17 tot 25 september 1944. Om hier met aandacht bij stil te staan vinden er in de stad allerlei initiatieven plaats, waaronder de lezing Niemand die het ziet van Huib Modderkolk op maandag 9 september, de muzikale vertelavond Words on War op maandag 16 september, de lezing Inheemse bevrijders op dinsdag 17 september en de voorstelling Als Vrijheid Zoveel Jaar Kan Duren op donderdag 19 september. Deze activiteiten vinden allen plaats in Lindenberg Cultuurhuis in het kader van ’80 jaar Vrijheid’.

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 3,00

The Serenade Sisters - Als vrijheid zoveel jaar kan duren
Vanaf € 3,-
Bestellen