Theater Gnaffel

Robin Hood: prins van de bossen (4+)

zondag
03 mei

aanvang om 15:00

Steigerzaal

Jeugd

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

De perfecte afsluiting van de meivakantie! Muzikaal poppenspel met nieuwe muziek van Herman van Veen.

Helemaal alleen gelaten, voor de deur van een klooster, vindt een grote bruine beer Robin Hood. Ze voedt hem liefdevol op in een groene wereld zonder grenzen, macht en hiërarchie. Maar dan komt Robin Hood in de mensenwereld terecht, waar Prins Jan de macht in handen heeft. Hij verhoogt iedere dag de belastingen, zodat hij lekker rond kan dobberen in zijn met geitenmelk gevulde zwembad, terwijl het volk honger lijdt. Dat is niet eerlijk! Samen met zijn trouwe vrienden en zijn vriendinnetje Marian neemt Robin Hood het op tegen Prins Jan. Ze stelen geld van de rijken en geven het terug aan de arme mensen, dat zal hem leren! Maar Robin, Marian en zijn vrienden willen meer: samen willen ze Prins Jan van de troon stoten. Diep in het bos verzinnen ze een geweldig plan. Zal het hen lukken?

In dit spannende avontuur tonen Robin Hood en zijn vriendelijke struikrovers moed in de strijd voor eerlijkheid en gelijkheid. Een muzikaal poppenspel met nieuwe muziek van Herman van Veen.

regie: Job Raaijmakers | spel: Mark Haayema en Karlijn Koel | tekst: Mark Haayema | dramaturgie: Rob Vriens | muziek: Herman van Veen

Normaal € 12,50 / CJP € 11,00 / Pas 65+ € 11,00 / Jeugd € 8,50 / Cursist € 10,50 / Bibliotheek € 6,50

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.