Theatergroep Blic

Golden Boy

zondag
19 mei

aanvang om 20:00

Karolingenzaal

Overige

Uitverkocht
« vorige

Over deze voorstelling

Een nieuwe voorstelling van theatergroep Blic, in samenwerking met regisseur Annigje de Winter. In een route door het gebouw van de Lindenberg geef je als publiek je eigen zin aan zinloosheid. 

Laten we vieren dat er geen zingeving bestaat behalve dat waar we zelf zin aan geven! We omarmen de ultieme zinloosheid en aanschouwen de schoonheid van het nutteloze. Elf spelers gaan het experiment aan en starten een zoektocht naar de verborgen schoonheid van zinloosheid. Keer op keer duwen zij de steen van Sisyphus de berg op zonder te weten wat en of er resultaat gaat zijn. 

Ben jij iemand die overal zin aan geeft, of laat jij je omgeving bepalen wat jouw zingeving zou moeten zijn? Kom kijken op 13 en 14 april of op 19 mei.

 

Spel: Bram Balk, Ineke Hadderingh, Bert Lagerweij, Nynke Landman, Edwin van Meerkerk, Cinthy Moorman, Martine Norden, Els Rademacher, Lars Rieckmann, Sofie Verburg en Nanda Wintjes.
Regie: Annigje de Winter

 

LET OP: Deze voorstelling is helaas niet toegankelijk voor mensen die gebruikmaken van een rolstoel of rollator. Tijdens de voorstelling wordt het publiek namelijk meegenomen op een route door de Lindenberg en vinden er veel verplaatsingen plaats, waardoor het geen normale zitvoorstelling is. 

 

Uitverkocht

Normaal € 7,50