Theatergroep Greppel

Workshop Technologie en Theater

zondag
02 apr

aanvang om 15:00

Karolingenzaal

Cursus/Workshop / Toneel en muziektheater

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

TG Greppel nodigt (theater)makers uit voor een inkijkje in het artistieke en technologische proces van hun nieuwe voorstelling Genoeg Gedacht. Een workshop over de nieuwste technologieën en hoe je deze kunt gebruiken in een theatraal maakproces!

Nieuwe technologie wordt een steeds serieuzer onderdeel van het maakproces in de theaterwereld. Hoe zet je technologie bewust in? En hoe blijf je kritisch kijken naar deze innovatie? Aan de mixed mediaproductie Genoeg Gedacht ging een onderzoek vooraf, waarin vier makers collectief en procesmatig experimenteerden met nieuwe vormen van theatermaken. Tijdens de workshop vertellen zij over dit proces: wat hebben ze geleerd, waar liepen ze tegenaan? Hoe worden inhoud en technologische ontwikkeling met elkaar verbonden? Als maker krijg je de kans om verschillende sensoren te testen en te leren werken met interactieve systemen.

Deze workshop heeft een tijdsduur van 2 uur en wordt aangeboden in samenwerking met Meneer Otis.

TG Greppel - Genoeg Gedacht

Deze workshop is onderdeel van de voorstelling Genoeg Gedacht van Theatergroep Greppel. 

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 5,00

Theatergroep Greppel - Workshop Technologie en Theater
Vanaf € 5,-
Tickets  kopen

Onze afdeling Cursusadministratie is tijdelijk niet telefonisch bereikbaar op vrijdag. De afdeling is maandag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur bereikbaar op 024 - 327 39 22.