Theatergroep PIT

Improvisatievoorstelling

zaterdag
20 apr.

aanvang om 20:15

Karolingenzaal

Theater

Uitverkocht
« vorige

Over deze voorstelling

Stel je voor: een zaal gevuld met publiek, één presentator en een groep van acht ervaren spelers. De presentator nodigt de spelers uit om het podium te betreden en licht kort de scène toe die gespeeld gaat worden. Ze duiken meteen in het spel, met de magie van improvisatie als leidraad. Op die ene avond worden verschillende scènes tot leven gebracht. Van diep emotioneel drama tot hilarische situaties. Het is een bonte mix van herkenbaarheid en een vleugje absurditeit.

lees meer

Met theatergroep PIT wordt het publiek getrakteerd op een avond vol variatie en verrassing. Al ruim 15 jaar speelt PIT deze vorm van improvisatietheater, met toewijding en passie. Elke week worden de spelers getraind, waarbij ze elkaar uitdagen om hun beste spel te laten zien. De groep is hecht en vol vertrouwen, wat resulteert in prachtige scènes en uitverkochte zalen. Uiteindelijk draait het allemaal om één ding: een fantastische avond voor zowel PIT als het publiek.  

* Deze productie valt onder de gastprogrammering van de Lindenberg.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Uitverkocht

Normaal € 13,50

Theatergroep PIT - Improvisatievoorstelling
Vanaf € 13,50
Uitverkocht