Theo Nijland

Desalniettemin

Omschrijving

“Een absoluut hoogtepunt in de Nederlandse kleinkunst.” (de Volkskrant *****)

De afgelopen jaren bewees Theo Nijland dat hij in alle eenvoud, gezeten aan de vleugel, zijn publiek een avondlang met zijn liedjes kan betoveren. Dat is in het met vier en zelfs vijf sterren ontvangen ‘Desalniettemin’ niet anders. De tweevoudig winnaar van de Annie M.G. Schmidtprijs toont zich een ware entertainer, erudiet en toch sexy, bloedserieus en toch grappig. De persoonlijke liedjes zijn muzikale en prachtig verwoorde hoogstandjes, die je laten voelen dat je niet alleen staat in alle dagelijkse ellende. “Nijland-liedjes zijn altijd van topkwaliteit, met ‘Desalniettemin’ heeft hij dat niveau nog weten op te krikken. (…) Een absoluut hoogtepunt in de Nederlandse kleinkunst. (…) Hier wordt een mens echt gelukkig van.” (de Volkskrant *****)

De pers over Desalniettemin:

de Volkskrant *****:

“In elk liedje komt Theo Nijland origineel uit de hoek. Hij maakt gehakt van alle onzin, of het nou om uiterlijk vertoon gaat of om het ventileren van meningen waar niemand op zit te wachten.”

Trouw ****:

“Theo Nijland won twee keer de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied en kreeg de Groenman-taalprijs uitgereikt, omdat ‘zijn liedjes prachtige voorbeelden zijn van de toegankelijkheid en de schoonheid van de Nederlandse taal’. Dat maakt hij in ‘Desalniettemin’ weer helemaal waar.”

Theaterkrant *****:

“Theo Nijland herrijst en jubelt vilein. (…) Zijn nieuwe programma herbergt juwelen van liedjes over ons leven en onze medemensen.”

Last minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, dan kun je bij de kassa een last minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart. Lees meer over onze studentenkortingen.

Details

Terug naar overzicht

Prijzen

Normaal
€ 18,50
CJP
€ 17,00
Pas 65+
€ 17,00
Student
€ 17,00
Cursist
€ 17,50
Ticket & Dagschotel
€ 32,00
bieb-korting
€ 16,50
In mijn agenda plaatsen
Google agenda | ICalendar