Thijs Kemperink

Eerlijk duurt het kortst!

dinsdag
24 aug

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Let op: deze voorstelling vindt plaats in de Lindenbergzaal.

Geboren en getogen Tukker en rasverteller Thijs Kemperink brengt een eerlijke cabaretvoorstelling vol grappen en goeie verhalen. Of wordt het een ode aan de leugen?  

Eerlijk duurt het kortst! is de veelzeggende titel van zijn nieuwe cabaretvoorstelling. Maar eerlijk zijn is niet altijd gezellig. Toch is dat wat Thijs eindelijk wil: eerlijk zijn! Een eerlijke prijs betalen en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen. Maar kan je liefhebben, een relatie aangaan of de avond leuk houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen soms niet veel beter?

Is de auto van de buurman wel zo mooi als hij tegen hem zei? Of de kleding van zijn zus? Als Thijs echt eerlijk is, dan is zijn vrouw… Thijs twijfelt. Gaat hij de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen?

Theaterkrant:
“Kemperink houdt een goede balans tussen inzichten en gein.” (...) "Met Eerlijk duurt het kortst! gaat Thijs Kemperink op prettige wijze met zijn tijd mee."

regie: Silvester Zwaneveld

www.thijskemperink.nl

Lindenberg Theaterweek

Deze voorstelling is onderdeel van de Lindenberg Theaterweek. In de laatste week van augustus ervaar je bij ons hoe mooi theater was, is én gaat zijn met een aantal ijzersterke cabaret- en jeugdvoorstellingen die we het afgelopen seizoen hebben moeten missen. 

Bekijk in het filmpje hieronder alle coronamaatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek. 

Normaal € 18,50 / CJP € 17,00 / 65+ € 17,00 / Student € 17,00 / Cursist € 16,50

De voorstellingen voor seizoen 21-22 gaan op maandag 30 augustus om 10.00 uur in verkoop. Kaarten voor de Theaterweek (23 t/m 29 augustus) zijn al wel in verkoop.