Thijs Kemperink

Eerlijk duurt het kortst!

zaterdag
19 dec

aanvang om 20:00

Steigerzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

LET OP: deze voorstelling vindt plaats in de Lindenbergzaal en dus niet in de Steigerzaal.

Geboren en getogen Tukker en rasverteller Thijs Kemperink brengt een eerlijke cabaretvoorstelling vol grappen en goeie verhalen. Of wordt het een ode aan de leugen?  

Eerlijk duurt het kortst! is de veelzeggende titel van zijn nieuwe cabaretvoorstelling. Maar eerlijk zijn is niet altijd gezellig. Toch is dat wat Thijs eindelijk wil: eerlijk zijn! Een eerlijke prijs betalen en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen. Maar kan je liefhebben, een relatie aangaan of de avond leuk houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen soms niet veel beter?

Is de auto van de buurman wel zo mooi als hij tegen hem zei? Of de kleding van zijn zus? Als Thijs echt eerlijk is, dan is zijn vrouw… Thijs twijfelt. Gaat hij de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen? “Kemperink houdt een goede balans tussen inzichten en gein.” (Theaterkrant)

regie: Silvester Zwaneveld

www.thijskemperink.nl

LET OP: deze voorstelling vindt plaats in de Lindenbergzaal en dus niet in de Steigerzaal.

Lees hieronder de maatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek en veelgestelde vragen m.b.t. het coronavirus. 

>>> Lindenberg theaterprotocol
>>> Veelgestelde vragen over onze coronamaatregelen

Normaal € 18,50 / CJP € 17,00 / 65+ € 17,00 / Student € 17,00 / Cursist € 16,50

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Agenda'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.