Thjum Arts

Tijdloos genot

donderdag
30 nov

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Thjum Arts won in 2021 de jury- en de publieksprijs op Cameretten, net als drie jaar eerder op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. In 2020 was hij finalist op het Leids Cabaret Festival.

Thjum is het type ‘what you see is what you get’, een authentieke gast met slimme, doordachte humor. Hoogste tijd dus dat je dit droogkomische supertalent met zijn intelligente grappen ziet in zijn debuutvoorstelling Tijdloos genot. “Interessant, origineel en spannend” (Dagblad van het Noorden).

regie: Joost Laterveer

www.thjum.nl

Recensies

Theaterkrant:
“De grootste kracht van Arts is zijn authenticiteit. Er is geen bravoure of opschepperij, geen overdadig of nodeloos acteren. Hij hengelt niet naar de lach, maar incasseert de open doekjes met geduld. 

Dagblad van het Noorden:
“Interessant, origineel en spannend. Een hoge lachscore en uitzicht op een carrière.”

de Volkskrant over Cameretten 2021:
“Een standup-achtige cabaretier, die in zijn manier van vertellen aan Tim Fransen en Theo Maassen doet denken.”

Jury Leids Cabaret Festival:
“Filosofie, sociologie en spiritualiteit in één, zonder dat de humor inboet aan kracht: het is maar weinig cabaretiers gegeven.”

Nieuw talent

Deze voorstelling is van een Nieuw talent. Wil je kennis maken met andere nieuw talenten? Kijk dan op onze Nieuw talent-pagina.

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid

Normaal € 19,50 / CJP € 18,00 / 65+ € 18,00 / Student € 18,00 / Cursist € 17,50

Thjum Arts - Tijdloos genot
Vanaf € 17,50
Tickets  kopen

De afdeling cursussen is tijdelijk telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur.