Thomas Verbogt & Beatrice van der Poel

Montere Weemoed ll

donderdag
06 apr

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Toneel en muziektheater

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

In dit vervolg op Montere Weemoed, hoor je nieuwe verhalen en nieuwe muziek: over tintelend verlangen, hunkerende heimwee en alledaagse waanzin. Verhalen met een zachte glans van melancholie, over donker en bitter gemoed en de lichtpuntjes in het bestaan. En dat alles gebracht met een grote glimlach. Een must voor liefhebbers van literatuur, het Nederlandstalige lied en poëzie.  

Over Thomas Verbogt
Van Thomas Verbogt verscheen onlangs de roman Als Je De Stilte Ziet waarover de pers schreef: “Hartstochtelijk, diep doorvoeld verzet tegen onverschilligheid. Een overtuigend, schitterend bewijs dat alles, alles ertoe doet” - Het Parool.  

Over Beatrice van der Poel
Beatrice van der Poel is singer-songwriter met een eigen stijl en heeft een prettige, warme stem waarvan Frits Spits zegt dat die “klinkt als rode wijn”. Als stemactrice leest ze luisterboeken voor van o.a. Astrid Holleeder.  

www.montereweemoed.nl 

Recensies:

Theaterkrant:
“Verbogt heeft in zijn literatuur een sterke troef in handen, zoals blijkt uit elke observatie. Met uiterst precies en ogenschijnlijk simpel maar zeer doeltreffend taalgebruik weet hij mensen en situaties op te roepen.” (...) “Met intens gezongen, sterke liedjes als ‘Blauw’, ‘Na de stilte’ en ‘Die Ander’ is Van der Poel meer dan begeleider van Verbogts vertelkunst.”

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 19,00 / CJP € 17,50 / 65+ € 17,50 / Student € 17,50 / Cursist € 17,00

Thomas Verbogt & Beatrice van der Poel - Montere Weemoed ll
Vanaf € 17,-
Tickets  kopen

Onze afdeling Cursusadministratie is tijdelijk niet telefonisch bereikbaar op vrijdag. De afdeling is maandag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur bereikbaar op 024 - 327 39 22.