Martijn Kardol

Bang

Omschrijving

Unicum: winnaar Leids Cabaret Festival en Groninger Studenten Cabaret Festival in één seizoen.

“Een uitstekende verteller met een grote theatrale trukendoos”, schreef de Volkskrant over Martijn Kardol, die in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en het Groninger Studenten Cabaret Festival in de wacht sleepte. Een unicum.

‘Bang’ is het avondvullend debuut van deze doodgewone jongen uit Barneveld, die het publiek meeneemt in zijn wonderlijke wereld vol creatieve observaties en oplossingen. Naast cabaretier is Martijn radiomaker bij 3FM en heeft hij een radiocolumn in de ochtendshow van Domien Verschuuren. Ook studeerde hij, zonder specifieke reden, Zweeds en sociologie.

In de pers: 

NRC Handelsblad:

“Indrukwekkende Kardol wint cabaretfestival.”

Het Parool:

“Hij vertelt soepel en zingt bovendien twee prima liedjes. Het eerste, waarin hij een meisje aan wil spreken, maar het telkens uitstelt, is werkelijk van een grote schoonheid.”

Dagblad van het Noorden:

“Een geweldige winnaar.”

de Volkskrant:
“Uitstekende verteller met een grote theatrale trukendoos.”

regie: Wimie Wilhelm

Last minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, dan kun je bij de kassa een last minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart. Lees meer over onze studentenkortingen.

Details

Terug naar overzicht

Prijzen

Normaal
€ 17,00
CJP
€ 15,50
Cursist
€ 15,00
Ticket & Dagschotel
€ 30,50
Pas 65+
€ 15,50
Student
€ 15,50
In mijn agenda plaatsen
Google agenda | ICalendar