Tobi Kooiman

Best Of

vrijdag
17 feb

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en stoïcijn.

lees meer

Met zijn gevoel voor logica probeert Tobi levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet hij (non-)causale verbanden en ontrafelt hij statistiekmisbruik. Helder, toch? Op het podium wel; daarbuiten brengt het hem steevast in wonderlijke situaties. Hij neemt op de koop toe dat het publiek ongegeneerd door zijn verhalen heen lacht.

‘’Tobi Kooiman strooit met een spervuur aan grappen, die bijna allemaal raak zijn. (…) Een waar feest voor de theaterbezoeker”, aldus de jury van Cameretten. Een uitverkocht oude Luxor Theater bekroonde hem dan ook met de Publieksprijs, en NRC roemde zijn "talent voor een coherent verhaal, slimme grappen en opvallende redeneringen". De Volkskrant tipte hem als één van de drie grootste comedytalenten van 2021, het jaar waarin zijn eerste solovoorstelling Best Of in première ging en meteen vijf sterren van Cabaret.nl kreeg – dat was sinds 2019 niet meer voorgekomen! 

Recensies

De Volkskrant:
“Een persoonlijkheid met een geestige, eigenzinnige kijk op de wereld”

Theaterkrant:
"De inkijk die we krijgen in dat slimme, bijzondere hoofd van hem is origineel en grappig (…) Ik hoop dat die kinderen er komen. Omdat ik mij nu al kan verheugen op de programma’s die dat gaat opleveren."

Cabaret.nl ★★★★★:
"Wat een verfrissende wind laat Tobi Kooiman waaien (…) Hoewel je voor een “Best of” een aantal ‘hits’ moet hebben gehad, zijn die er met deze eerste voorstelling nú al in overvloed."

Kortingen

Voor studenten geldt een last-minute prijs van € 10,- per kaartje. Lees meer over deze en andere kortingen.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 18,00 / CJP € 16,50 / 65+ € 16,50 / Student € 16,50 / Cursist € 16,00

Tobi Kooiman - Best Of
Vanaf € 16,-
Tickets  kopen