Tom Lash

Deugt

vrijdag
14 apr

aanvang om 20:15

Karolingenzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Tom Lash – finalist Cameretten 2012 – speelt zijn derde avondvullende cabaretvoorstelling Deugt.

lees meer

Het wordt tijd om wat dingen duidelijk te krijgen. Na een verwarrende pandemie en de politiek in meer stukjes opgedeeld dan ooit, moeten er keuzes worden gemaakt. Keuzes over wie we als land eigenlijk willen zijn. Keuzes over wat we willen leren van de afgelopen twee jaar. Over hoe we überhaupt terugkijken op die twee jaar, waarin alles anders werd, en heel veel hetzelfde bleef maar alleen zichtbaarder werd. Keuzes over naar wie we later straten willen vernoemen, en wie we liever onder het vloerkleed weg willen moffelen. De stelling is: Tom Lash deugt. Aan het publiek de keuze of ze het daar mee eens zijn.

Tom Lash stond in 2012 in de finale van Cameretten, destijds met zijn 18 jaar als jongste ooit. Sindsdien maakte hij twee avondvullende cabaretvoorstellingen, stond hij op Theaterfestival de Parade met een voorstelling die hij samen met schrijver Ronald Giphart maakte en schreef hij een flinke stapel columns voor o.a. NPO Radio 1. Als schrijver leverde hij een bijdrage aan Hotel Wonderland, het eerste onderdompeltheater van Nederland. In 2021 verscheen zijn eerste boek Waarom je niet gelukkig bent (en het waarschijnlijk nooit zal worden).

www.tomlash.nl

Recensies

Het Parool:
“Tom Lash laat zien dat geëngageerd cabaret een plaats heeft in de 21e eeuw. Door prikkelende vragen te stellen in plaats van zijn vingertje te heffen, daagt hij het publiek uit om zelf over de wereld na te denken.”

Westlandtheater de Naald, Naaldwijk:
"Intelligente jongen die met een nieuwsgierige blik om zich heen kijkt, en van alles van wat hij daarbij aantreft op een slimme manier met elkaar in verband brengt en dat als bouwstenen gebruikt voor zijn goed doordachte programma’s."

Theater de Liefde, Haarlem:
“Geestig en intelligent, een snelle denker met een originele blik."

Kortingen

Voor studenten geldt een last-minute prijs van € 10,- per kaartje. Lees meer over deze en andere kortingen.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 17,50 / CJP € 16,00 / 65+ € 16,00 / Student € 16,00 / Cursist € 15,50

Tom Lash - Deugt
Vanaf € 15,50
Tickets  kopen