Tot hier! De Nijmeegse improbattle

Theatersport

zaterdag
24 feb

aanvang om 19:30

Diverse locaties

Theater

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Roep een emotie, relatie of locatie naar improvisatietheater-acteurs en je krijgt een scène die je van te voren nooit bedacht kon hebben. Dát is de magie van improvisatietheater. Tot hier! is een avond vol improvisatietheater in de vorm van theatersport.

Kom kijken hoe zes ervaren Nijmeegse improvisatietheaterteams elkaar uitdagen tot het spelen van de mooiste, meest onroerende of hilarische scènes. Dit alles begeleid door de beste pianisten. Het wordt een zinderende avond die je niet wil missen.

Buiten Bereik, Collectief XX, Mals, Pas Op Zwenkt Uit, Binnenste Buiten en TAS staan te popelen om de vloer op te gaan en met elkaar te strijden. Via drie poulewedstrijden in twee zalen werken ze toe naar een grandioze finale die de winnaar van deze improbattle zal leveren. De winnaar geeft zijn naam aan een geit van de Goffert-kinderboerderij en de kinderboerderij ontvangt een donatie van 50 euro. 

LET OP: je hebt toegang tot drie fantastische rondes van de beste staaltjes improvisatietheater. Wil je ook naar de finale? Leuk, maar dat kan alleen als er plaats is. Dat is pas op de avond zelf duidelijk.  

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 18,00

Tot hier! De Nijmeegse improbattle - Theatersport
Vanaf € 18,-
Tickets  kopen