Underground Theatre

Gaslight

zaterdag
18 feb

aanvang om 18:30

Karolingenzaal

Amateur-theater

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Gaslight is een psychologische thriller naar het klassieke stuk Angel Street van Patrick Hamilton. Het stuk probeert vraagstukken over mentale mishandeling (oftewel, iemand ‘gaslighten’) bespreekbaar te maken. Vrouwen worden helaas nog steeds maar zelden geloofd wanneer ze dit soort problemen aankaarten. In deze nieuwe, relevantere versie van Gaslight draait het om vertrouwen, vechtlust, hoop, steun, en vriendschap.

lees meer

Na de tragische moord op haar moeder is Isabella Koninginneburg vijftien jaar geleden naar Italië verhuisd – maar ze had nooit verwacht om daar de liefde van haar leven tegen te komen. Jan Melchers is knap, charmant, en dol op haar. Wanneer hij haar vraagt om terug te verhuizen naar Londen, naar het oude huis van haar moeder, is Bella te verliefd om nee te zeggen. Maar eenmaal in Londen begint Bella al snel aan zichzelf te twijfelen. Ze hoort voetstappen, ziet gaslampen uitgaan – er lijken spoken in de muur te zitten. Maar het ergste is nog dat Jan ervan overtuigd lijkt dat ze gek wordt. Maar als degene die je het meest vertrouwt je niet meer gelooft, wat blijft er dan nog over?

schrijver: Aafke van Pelt | regie: Aafke van Pelt | design: Esmée Ruesink en Linde Hietkamp

* Deze productie valt onder de gastprogrammering van de Lindenberg.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 9,90

Underground Theatre - Gaslight
Vanaf € 9,90
Tickets  kopen