Valentina Tóth

Wildbloei

woensdag
24 apr.

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret / Muziek

Uitverkocht
« vorige

Over deze voorstelling

Een tragikomische, muzikale en over-the-top onewomanshow van hét comedytalent van 2023 (de Volkskrant).

Valentina Tóth won in 2022 de jury- en de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival en de Volkskrant riep haar uit tot hét comedytalent van 2023. Wildbloei is een ode aan de hysterische vrouw. Gewapend met een flinke dosis muzikaliteit, humor, snelle schakels en grote personages houdt Valentina haar publiek onder schot.

lees meer

Met een mix van opera, theater, musical, kleinkunst, klassieke muziek en comedy voert Valentina verschillende hysterische vrouwen ten tonele: een moordlustig geworden slachtoffer van de toeslagenaffaire, een body positive K3-sterretje en de Koningin van de Nacht passeren de revue, om uiteindelijk uit te komen bij Valentina zelf.

regie: Stephanie Louwrier

www.valentinatoth.nl

Recensies

De pers over Valentina Tóth:

Theaterkrant: 
“Valentina Tóth verpulverde haar medefinalisten. Wat een muzikaliteit, wat een podiumkracht, wat een lef. Wat een talent!”

Het Parool: 
“Een betoverende, ronduit sensationele performer.”

de Volkskrant:
“Een eigenzinnig mengsel van kleinkunst, klassieke muziek, opera en musical.”

Nieuw talent

Deze voorstelling is van een Nieuw talent. Wil je kennis maken met andere nieuw talenten? Kijk dan op onze Nieuw talent-pagina.

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid.

Uitverkocht

Normaal € 19,50 / CJP € 18,00 / 65+ € 18,00 / Student € 18,00 / Cursist € 17,50

Valentina Tóth - Wildbloei
Vanaf € 17,50
Uitverkocht