Vertelavond PRUTSWERK

de biecht

donderdag
20 apr

aanvang om 20:00

Karolingenzaal

Lezing

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

KAARTVERKOOP START MAANDAG 20 MAART OM 20.00 UUR

Tijdens de vertelavond PRUTSWERK. de biecht. vertellen vijf inspirerende sprekers hun faalverhaal. Heb je ook iets op te biechten? In de intieme Karolingenzaal mag je als publiek ook anoniem jouw faalverhaal delen.

lees meer

Over PRUTSWERK.

PRUTSWERK heeft als missie om het taboe dat rust op mislukkingen te doorbreken door faalverhalen op een verrassende en creatieve manier te communiceren en wil falen en mislukkingen op deze manier bespreekbaar maken. PRUTSWERK. is een samenwerking tussen Ieder Talent Telt, Radboud Universiteit, Hogeschool Arnhem en Nijmegen, ROC Nijmegen, de Gemeente Nijmegen, De Lindenberg, Go Short, Dekker van de Vegt en Bibliotheek Gelderland Zuid. Dit project wordt mede gefinancierd door middel van de SPUK Impuls Jongerencultuur.

PRUTSWERK.

Naast deze vertelavond zie je PRUTSWERK ook bij:
- 11 april: Radboud Reflects: Falen en weer opstaan
- 13 april: PRUTSWERK. de podcast. Live opname met Eva Eikhout
- 15 april: Workshop: stand up comedy i.h.k.v. Prutswerk​​​​​​​
- 4 t/m 26 april: PRUTSWERK. het museum. Een interactieve expositie.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid

Normaal € 3,00

Vertelavond PRUTSWERK - de biecht
Vanaf € 3,-
Tickets  kopen