Victor Luis van Es

De Lachende Derde

zaterdag
25 mrt

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

De Lachende Derde is een persoonlijke voorstelling over alledaagse worstelingen met discipline, vriendschap, liefde, werk en het bestaan op zich.

lees meer

Als Victor Luis van Es vroeger spijbelde, deed hij dat om rondjes te kunnen lopen. De hele dag kon hij doelloos door de stad wandelen. Het enige wat hij deed was dagdromen over de toekomst en kijken naar de mensen op straat. Nu hij ouder is, is de stad, maar ook de wereld veranderd. Victor wandelt en spijbelt nog steeds en staat soms volledig uit. Waarom baart hem dat geen zorgen?

www.victorluisvanes.nl

Recensies

Het Parool over zijn programma Stille Strijd:
“Van Es is een dromerige, zachtaardige jongen die prachtig vertelt. Zelden gehaast, altijd beeldend. Hij verwerkt zijn grappen doorgaans in een lopend verhaal, dat zowel iets zegt over de wereld als over zijn eigen karakter.”

Kortingen

Voor studenten geldt een last-minute prijs van € 10,- per kaartje. Lees meer over deze en andere kortingen.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 18,00 / CJP € 16,50 / 65+ € 16,50 / Student € 16,50 / Cursist € 16,00

Victor Luis van Es - De Lachende Derde
Vanaf € 16,-
Tickets  kopen