Vlamousse

Saampies

donderdag
19 nov

aanvang om 19:30

Karolingenzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

LET OP: deze voorstelling vindt plaats in de Steigerzaal en dus niet in de Karolingenzaal. 

Op ons Zomerfestival gaven ze al een voorproefje van hun debuutprogramma, en nu komt Vlamousse, winnaars van de Studentenjuryprijs 2019 van het Leids Cabaret Festival, met een avondvullend programma naar Nijmegen. 

‘Maak het bespreekbaar’ is het credo van de cabaretvoorstelling Saampies, waarin het duo Vlamousse alles benoemt. Totdat er niks meer te benoemen valt. De angst voor de medemens moet doorbroken worden, excuses moeten gemaakt aan mens, dier en geslachtsdeel, steun betuigd aan minderheden en bovenal moet er geluisterd worden! Zo worstelen ze zich door de thema’s van deze tijd: eerst alles ophelderen, dan saampies verder.

Brigitte van Bakel en Maya van As zijn al saampies sinds ze elkaar op de opleiding van het Koningstheateracademie in Den Bosch tegen het lijf liepen en in 2018 besloten samen verder te gaan als Vlamousse. Met succes, want in 2019 won het duo de Studentenjuryprijs van het Leids Cabaret Festival. “Schaamteloos grappige energiebommetjes die prikken op gevoelige plekjes”, schreef Leidsch Dagblad.

www.vlamousse.nl

Nieuwe maker

Vlamousse is een 'Nieuwe maker'. Wil je kennis maken met andere nieuwe makers? Kijk dan op onze Nieuwe makers-pagina

Lees hieronder de maatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek en veelgestelde vragen m.b.t. het coronavirus. 

>>> Lindenberg theaterprotocol
>>> Veelgestelde vragen over onze coronamaatregelen

Normaal € 17,00 / CJP € 15,50 / 65+ € 15,50 / Student € 15,50 / Cursist € 15,00

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Voorstellingen'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.