Wart Kamps

AWKWART

donderdag
20 apr

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Een absurdistisch, aandoenlijk, hilarisch en muzikaal cabaretprogramma.

lees meer

Het leven van Wart Kamps is een aaneenschakeling van ongemakkelijke momenten. Een anonieme date blijkt een vreselijke ex te zijn; tijdens een gesprek op een feestje kijkt de ander meestal al meteen over Warts schouder of er iemand anders in the house is. En moet hij die wildvreemde met exact dezelfde jas nou groeten of niet? Gelukkig heeft Wart een meesterlijke oplossing voor zichzelf bedacht: ongemak bestrijden met nog meer ongemak. Dan zie je pas hoe mensen écht zijn. AWKWART is een absurdistisch, aandoenlijk, hilarisch en muzikaal cabaretprogramma over leven als mens tussen, met, zonder, dankzij of ondanks: andere mensen. Met liedjes en misschien wel een gek dansje. Het moet wel showbizz blijven tenslotte. Dit keer brengt hij zelfs een hoopvolle boodschap (is voor Wart ook nieuw).  

regie: Bart van den Donker | spel: Wart Kamps | piano: Charlie Bo Meijering

www.wartkamps.nl

Recensies

Theaterkrant: 
“Krankzinnig en enorm grappig solodebuut” (...) “anderhalf uur lachen”

Scènes ★★★★:
“Hilarisch en kwetsbaar” (...) “Kamps kijk op de LHBTI+-community is verfrissend”

Volkskrant: 
"Wart Kamps  komt met veel harde en lompe grappen weg, omdat hij de gunfactor heeft. In het mooie liedje aan het einde, over een date waarbij hij weer eens met zijn scheve lijf wordt geconfronteerd, voegt hij ook kwetsbaarheid toe."

Kortingen

Voor studenten geldt een last-minute prijs van € 10,- per kaartje. Lees meer over deze en andere kortingen.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 19,50 / CJP € 18,00 / 65+ € 18,00 / Student € 18,00 / Cursist € 17,50

Wart Kamps - AWKWART
Vanaf € 17,50
Tickets  kopen