Wildpark | Anne van der Steen

Anne, 12 jaar, wordt een groot... (8+)

zondag
12 feb

aanvang om 15:00

Steigerzaal

Jeugd

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Na hun eerdere voorstelling Anne, 10 jaar, wil graag opgehaald worden zijn Wildpark en Anne van der Steen nu terug met Anne, 12 jaar, wordt een groot succes.

lees meer

Anne is inmiddels twee jaar ouder en wil een doorslaand succes worden. Maar hoe kan je knapper, ouder, stoerder en slimmer overkomen dan je bent? Hoe kan je erbij horen? Welke houding moet je aannemen? En is dat dan liegen? Of moet je juist jezelf zijn? Anne zet in deze interactieve voorstelling vol spelplezier en fantasie alle mogelijke Annes op een rij, in de hoop dat ze de Anne vindt die het publiek fantastisch vindt.

spel en concept: Anne van der Steen | regie: Annemiek Nienhuis | tekst: Marcel Roelfsema

www.wildpark.nu

Recensies

Algemeen Dagblad over Anne, 10 jaar, wil graag opgehaald worden:
“Puntig en met een ijzersterke timing waarbij het lachen om dat meisje subtiel plaatsmaakt voor medeleven en voelen; alsof je zelf Anne bent geworden. ‘Anne’ is jeugdtheater zoals je het als kind, jongere en volwassene graag ziet, omdat je met meer bagage naar huis gaat.”

Eindhovens Dagblad over Wildpark:
“Wildpark brengt theater voor jongeren en wil hen aanzetten tot nadenken. Zonder dat door hun strot te duwen. (…) Die combinatie is een kenmerk van uitstekend jeugdtheater.”

Nieuwe makers

Deze voorstelling valt onder onze 'Nieuwe makers'. Wil je kennis maken met andere nieuwe makers? Kijk dan op onze Nieuwe makers-pagina.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 13,50 / CJP € 12,00 / 65+ € 12,00 / Jeugd (t/m 12 jaar) € 8,50 / Cursist € 11,50

Wildpark | Anne van der Steen - Anne, 12 jaar, wordt een groot... (8+)
Vanaf € 8,50
Tickets  kopen