Yvonne van den Eerenbeemt

BRONST

zaterdag
13 apr

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Begenadigd actrice, veelzijdig zangeres en slimme cabaretière.

Na het behalen van de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2014, debuteerde cabaretière, actrice en zangeres Yvonne van den Eerenbeemt met ‘SIRENE’, waarin ze avond na avond het brandalarm in de theaters liet afgaan. Een voorstelling en ontruimingsoefening ineen; zo maakte een groot publiek op ludieke wijze kennis met de warmbloedige Limburgse furie. Haar tweede programma ‘BRONST’ gaat over dierlijke driften, over de beestachtigheid die onder onze deftige dasjes schuilgaat. Als ‘BRONST’ een natuurdocumentaire zou zijn, dan was Yvonne de paradijsvogel. En die maken rare sprongen, zeker als ze zich willen voortplanten. Verwacht wanhopige betogen, fluwelen liedjes en weinig tact. “Een groot talent dat je bij de kladden grijpt.” (jury AKF)

regie: Audrey Bolder

NRC Handelsblad over het Amsterdams Kleinkunst Festival 2014
“De derde finaliste, Yvonne van den Eerenbeemt, was de beste actrice van de avond. Schaamteloos boerend, spugend en seksueel uitdagend.”

Jury Amsterdams Kleinkunst Festival 2014
“Yvonne is een groot talent en grijpt je bij de kladden.”

Haarlems Dagblad 
“Acteerwerk van de bovenste plank.”

Deze voorstelling maakt deel uit van de kortingsactie: Expeditiekaart

Last minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, dan kun je bij de kassa een last minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart. Lees meer over onze studentenkortingen.


Trailer van haar vorige show 'Sirene':

Normaal € 17,50

Pas 65+ € 16,00 / CJP € 16,00 / Student € 16,00 / Cursist € 15,50 / LUX Podiumpas € 15,50