Wat leuk dat je je budget van de meedoenregeling wilt besteden aan theaterbonnen!

Vink bij je aanvraag op onze website onder het kopje 'Kortingen' de optie 'Meedoen-regeling' aan. Let op: dit gaat via de cursussenpagina. De korting gaat pas van kracht nadat je jouw mail van de gemeente met QR-code hebt doorgestuurd. Dit mag naar cursussen@delindenberg.com, met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Dan kunnen we jouw korting pas verder verwerken. Je hebt bij ons 2 opties:

  • Optie 1: besteed € 75,- van je budget

Je krijgt van ons een theaterbon ter waarde van € 90,- die je aan onze voorstellingen kan besteden. Dit kost je niks: de gemeente betaalt € 75,- en de overige € 15,- krijg je van ons. Je hebt dan nog €75 Meedoen-bedrag over om elders te besteden. Bestel je Theaterbon t.w.v. € 90,- LET OP: deze bon moet besteed worden in het kalenderjaar dat je het tegoed krijgt toegewezen. Wel mag je het tegoed inzetten voor voorstellingen die in het kalenderjaar daarop spelen. 

  • Optie 2: besteed € 150,- van je budget

Je krijgt van ons een theaterbon ter waarde van € 175,- die je aan onze voorstellingen kan besteden. Dit kost je niks: de gemeente betaalt € 150,- en de overige € 25,- krijg je van ons. Je hebt dan geen Meedoen-bedrag meer over om elders te besteden. Bestel je Theaterbon t.w.v. € 175,- LET OP: deze bon moet besteed worden in het kalenderjaar dat je het tegoed krijgt toegewezen. Wel mag je het tegoed inzetten voor voorstellingen die in het kalenderjaar daarop spelen. 

LET OP: het kan tot 10 werkdagen duren voordat je aanvraag wordt verwerkt. Houd hiermee rekening bij de aanvraag van de voorstelling(en) van je keuze. Tijdens de kerstvakantie is de Lindenberg gesloten en worden aanvragen niet meer verwerkt. Zorg er daarom voor dat we je aanvraag inclusief geldige QR-code uiterlijk op 15 december hebben ontvangen.

Wat is de meedoen-regeling?

Heb je een aanvraag gedaan bij de gemeente Nijmegen en een digitale bevestiging gehad dat je recht hebt op de meedoen-regeling? Dan mag je € 150,- van de gemeente besteden aan een activiteit in cultuur, sport of educatie. Bij de Lindenberg bijvoorbeeld! Bij ons kan je dit besteden aan een cursus of theatervoorstellingen. Lees meer over de meedoen-regeling.

De kaartverkoop voor voorstellingen voor seizoen 23/24 is gestart! Ook staat het nieuwe cursusaanbod online en zijn de inschrijvingen open.