Theatercafé No23

Proef Kunst en Cultuur in Theatercafé No23

Met verse streekproducten bereidt Theatercafé No23 heerlijke, ambachtelijke lunchgerechten en diners. Meng dat met de sfeer van voorstellingen, creatieve cursussen en ons gevarieerde publiek, en je proeft kunst en cultuur. Binnen of op ons ruime terras. Smakelijk!

Lounge, bar en restaurant

In ons gezellige Theatercafé No23 vind je een lounge, bar en restaurant. Ambachtelijke broodjes, verrukkelijke soepen, heerlijke hapjes, verse salades en frisse drankjes; Theatercafé No23 heeft het allemaal:

Bekijk hier onze menukaart voor lunch en diner

Café huren

Wist je dat Theatercafé No23 te huur is? Het café is eenvoudig in te delen in kleine sfeervolle hoeken. Daardoor kunnen grote en kleine gezelschappen bij ons terecht. Theatercafé No23 heeft bovendien een podium met de benodigde technische uitrusting. Wij verzorgen met plezier jouw receptie, borrel, lunch of diner. Interesse? Lees dan meer over onze verhuurmogelijkheden.

  • Capaciteit: feest tot maximaal 600 personen mogelijk. Ons buitenterras telt bovendien 100 zitplaatsen.
  • Catering: buffet, lunch, borrelhapjes en diner zijn alle mogelijk.
  • Faciliteiten als beamer, muziekcomputer, vj-scherm en geluidsinstallatie met draadloze microfoon aanwezig.

Reserveren of meer informatie

Bel voor meer informatie over de verhuurmogelijkheden van Theatercafé No23 naar: 024 327 39 39. Wil je een tafel reserveren voor lunch of diner, dan kun je bellen naar 024 327 39 40.

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 12.00 - 23.00 uur*
Zondag: gesloten*

* De keuken is geopend van 12.00- 21.00 uur. Op zondag worden de openingstijden aangepast aan de activiteiten in het pand. Bij theatervoorstellingen blijft No23 in ieder geval geopend tot 1,5 uur na de laatste voorstelling.

Fotografie: Thea van den Heuvel/DAPh