Trouwen

Vier de liefde

Een huwelijksdag is één van de meest bijzondere dagen in een mensenleven. Dat verdient een locatie die je niet zomaar vergeet. Je ceremonie, receptie, diner en feest; het kan allemaal onder ons dak.

De Lindenberg is een officiele trouwlocatie van de gemeente Nijmegen.

Trouwen in het theater

In de Lindenberg ben je gegarandeerd van geweldig geluid en prachtig licht. Naast onze theaterzalen staat de romantische Valkhofzaal tot je beschikking. Met spectaculair uitzicht over de Waal, het oude Valkhofpark en prachtige muurtekeningen ga je in deze zaal met een knipoog terug in de tijd. Een zaal, geschikt voor ceremonie, receptie, feest of diner met eigen bar en terras.

Uitgebreide catering voor diverse prijsklassen

De Lindenberg biedt op het gebied van catering heel veel mogelijkheden in verschillende prijsklassen. Voor je receptie of feest hoeft je niet de deur uit! Wanneer je alleen het feest of de receptie bij de Lindenberg wil houden zijn de mogelijkheden talrijk. Maak een keuze uit één van de vele borrelarrangementen, buffetten, walking dinners en barbecues. De Lindenberg past zich aan jouw wensen aan. Het is immers jullie grote dag!

Goed bereikbaar met eigen én het openbaar vervoer

De Lindenberg is niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar, zodat je gasten niet hoeven na te denken over dat extra glaasje champagne.

Kom kijken!

Wij staan klaar voor een creatieve oplossing en doen er alles aan om deze dag tot één van de mooiste in jullie leven te maken. Kom een kijkje nemen!

Rondleiding? Bel 024 327 39 39 of mail verhuur@delindenberg.com.

Referenties

Lees wat klanten over onze diensten zeggen.

Vanwege de verlenging van de lockdown zijn de nieuwe startdata van de cursussen nog onzeker. Houd onze website in de gaten.