Huur de Lindenberg voor zakelijke evenementen

Dé locatie voor je congres, symposium, vergadering, Receptie of bedrijfsfeest in Nijmegen

Of je gezelschap nu uit 10 of 1200 personen bestaat; wij bieden een full-service oplossing in een bijzondere, creatieve omgeving. De Lindenberg is centraal gelegen in het centrum van Nijmegen en goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Onze zalen

De Lindenberg beschikt over 3 theaterzalen en verschillende multifunctionele ruimtes. De grote Lindenbergzaal heeft een inschuifbare tribune. Hierdoor is deze ook uitstekend geschikt voor grote borrels en feesten. Onze sfeervolle Valkhofzaal - een multifunctionele zaal met eigen bar, balkon en inspirerend uitzicht over de Waal - is geschikt voor recepties, vergaderingen, diners en feesten. Onze Blue-, Yellow- en Redroom zijn heel geschikt voor vergaderingen, trainingen en workshops. Daarnaast beschikt de Lindenberg een grote moderne horecagelegenheid met eigen podium en buitenterras. 
Bekijk voor meer details het zalenoverzicht onderaan deze pagina.

Catering 

Lunch, (walking) diner, barbecue of borrelarrangement? Wij bieden diverse culinaire mogelijkheden waarbij we ook werken met duurzame en eerlijke (streek)producten. 

Evenementenorganisatie

De Lindenberg kent alle kneepjes van het vak evenementenorganisatie. Zoek je een spreker, een culturele workshop of een bekende artiest voor je programma of wil je graag hulp bij het uitdenken en samenstellen van het programma? Wij kunnen het voor je regelen.

Filmregistratie

Maak je evenement onvergetelijk met een registratie verzorgd door de Lindenberg. Onze mediaprofessionals zijn je graag van dienst. Vraag ernaar bij de offerte bespreking. 

Offerte op maat

Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding en persoonlijk gesprek. Op basis van je wensen bieden we je een vrijblijvende offerte op maat. 

Contact

Neem voor meer informatie contact op met het verkoopbureau van de Lindenberg. Bel 024 327 39 39 of stuur een mail naar verhuur@delindenberg.com.

Bekijk hieronder onze zalen: