Voor gezelschappen

Technische informatie

  • Voor technische vragen kun je mailen naar techniek@delindenberg.com
  • Bel Wilco Meijerman via 06-57546945 (bereikbaar op maandag, donderdag, vrijdag) of Rob Vermaes via 06-12401432

Let op! Bereikbaarheid van het centrum van Nijmegen en de Lindenberg gehinderd door werkzaamheden aan de Waalbrug. Dit duurt ongeveer anderhalf jaar vanaf de start in maart 2019. Lees meer over de situatie.

Vanaf vrijdag 22 maart tot aan het einde van de gehele renovatie kunnen vrachtwagens, touringcars en landbouwvoertuigen geen gebruik meer maken van de Waalbrug.

 

Technische lijsten van zalen

Laden en lossen

Laden en lossen voor de Steiger- en Karolingenzaal: Ridderstraat 23, tegenover de IJssalon, de blauwe dubbele zijdeur met laad- en loskade.

Laden en lossen voor de Lindenbergzaal:  Groene Balkon 1, tegenover boveningang Holland Casino, achter de slagboom (goederenlift).

Bezoekadres

Ridderstraat 23 6511 TM Nijmegen

Consumpties

Koffie en thee worden gratis verzorgd op het achtertoneel en de kleedkamer van de zaal. Consumpties genuttigd in het Lindenberg Café dienen tegen standaardtarief, of - indien van toepassing - met consumptiebonnen te worden afgerekend.

Theatergroepen, artiesten en organisaties kunnen een maaltijd nuttigen in het Lindenberg Café. Je kunt kiezen uit een dagmaaltijd vlees, vis of vegetarisch. De kosten voor een maaltijd zijn € 13,50.

Vanwege de verlenging van de lockdown zijn de nieuwe startdata van de cursussen nog onzeker. Houd onze website in de gaten.