Vooruitblik theaterseizoen 2019-2020

Een nieuwe theateragenda voor een nieuw seizoen!

Vooruitblik op een nieuw seizoen boordevol theater, cabaret en kindervoorstellingen

Na een aantal drukke maanden vol theaterboekingen, campagne-overleg en brochure ontwerp, is het nieuwe seizoen bij de Lindenberg rond! Vanaf september 2019 tot en met mei 2020 kun jij wederom volop genieten van de meest hilarische, absurde en eerlijke voorstellingen op onze vier podia. Ons theater is een afspiegeling van ons streven naar een culturele wereld zonder grenzen. Hier kom je dan ook in aanraking met de meest spannende combinaties, vreemde hersenspinsels, rijke fantasieën en fascinerende ontdekkingen. Je komt jonge makers tegen te midden van hun creatieve bloei, amateurs die jou vol trots hun eigen creaties willen laten zien, beloftes voor de toekomst die samen met jou hun eerste sprong wagen naar een nieuw avontuur, en oude rotten in het vak die de podiumkriebels na al die jaren nog altijd even sterk voelen. Benieuwd wie je aankomend seizoen zoal op onze planken zal treffen? Wij blikken even kort vooruit, lees maar mee!

Cabaret in de Lindenberg

Ben je gek op lachen en laat je je graag overdonderen door beginnend en bekend talent van eigen bodem? Dan zit je bij de Lindenberg goed! Ons theaterprogramma bestaat namelijk voor een groot deel uit cabaret, en ook in seizoen 2019-2020 tref je wederom ruim veertig hilarische kanjers bij ons op de planken! Zo zullen onder meer deze cabaretiers en -tières jou met pijn aan je lachspieren de zaal uitsturen:

Kindertheater in de Lindenberg

Op ons podium vind je ook het meest magische muziektheater, prachtig vormgegeven poppenspel en jeugdtoneel vol spannende en speelse verhalen. En zelfs de állerkleinsten zijn al welkom bij ons hooggeëerd publiek, want we hebben al voorstellingen in ons theater vanaf anderhalf jaar oud! Wat je kunt verwachten in seizoen 2019-2020? Dat zijn onder meer de volgende toppers:

Theater en bijzondere producties in de Lindenberg

Naast cabaret en kindervoorstellingen maken we in ons theater ook regelmatig uitstapjes naar muziek en muziektheater, dans, lezingen en collegetours. Zo kun je in het nieuwe seizoen de volgende bijzondere producties bij ons bewonderen: 

Nieuw: Programma voor de stad

In het nieuwe seizoen presenteren de Stadsschouwburg, LUX en de Lindenberg een nieuwe samenwerking op theatervlak: Programma voor de stad. Wij vinden namelijk dat er in theaterland eindeloos veel moois te ontdekken is en daarvan willen we graag zoveel mogelijk aan jullie laten zien. Daarom presenteren we nu samen een programma met vier bijzondere voorstellingen die je als Nijmegenaar niet mag missen, en dat zijn de volgende: 

Kaartverkoop theaterseizoen 2019-2020

Overtuigd van al het moois dat het nieuwe seizoen jou te bieden heeft en wil je verzekerd zijn van een plekje bij één óf heel veel voorstellingen? Vanaf vanaf maandag 20 mei om 10.00 uur 's ochtends start de kaartverkoop via onze website. Dus blok hem in je agenda en scoor jouw tickets als allereerste!

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.