Vooruitblik theaterseizoen 2020 - 2021

Een nieuwe theateragenda voor het najaar van seizoen 20/21!

Vooruitblik op een programma vol theater, cabaret en kindervoorstellingen

Na een aantal onzekere maanden, is het najaarsprogramma bij de Lindenberg dan toch rond! Vanaf september 2020 tot en met december 2020 kun jij wederom volop genieten van de meest hilarische, ontroerende, maatschappelijk relevante en boeiende voorstellingen op onze vier podia. Ons theater is een afspiegeling van ons streven naar een culturele wereld zonder grenzen. Hier kom je dan ook in aanraking met de meest spannende combinaties, vreemde hersenspinsels, rijke fantasieën en fascinerende ontdekkingen. Je komt jonge makers tegen te midden van hun creatieve bloei, amateurs die jou vol trots hun eigen creaties willen laten zien, beloftes voor de toekomst die samen met jou hun eerste sprong wagen naar een nieuw avontuur, en oude rotten in het vak die de podiumkriebels na al die jaren nog altijd even sterk voelen. Benieuwd wie je aankomend seizoen zoal op onze planken zal treffen? Wij blikken even kort vooruit, lees maar mee!

Cabaret in de Lindenberg

Ben je gek op lachen en laat je je graag overdonderen door beginnend en bekend talent van eigen bodem? Dan zit je bij de Lindenberg goed! Ons programma bestaat namelijk voor een groot deel uit cabaret, en ook in het najaar van seizoen 2020 -2021 tref je wederom hilarische kanjers bij ons op de planken! Zo zullen onder meer deze cabaretiers en -tières jou met pijnlijke lachspieren de zaal uitsturen:

Peter Heerschop & Viggo Waas, Jan Beuving & Patrick Nederkoorn, Jasper van der VeenRosa da Silva, Fabian Franciscus

en nog veel meer!

Kindertheater in de Lindenberg

Op ons podium vind je ook het meest magische muziektheater, prachtig vormgegeven poppenspel en jeugdtoneel vol spannende en speelse verhalen. En ook de állerkleinsten zijn al welkom bij ons hooggeëerd publiek, want we hebben al voorstellingen in ons theater vanaf anderhalf jaar oud! Wat je kunt verwachten in het najaar van seizoen 2020 - 2021? Dat zijn onder meer de volgende toppers:

MierMier (8+), Er was weer... Roodkapje (6+)Het Astronautje (4+), PAK 'M (3+), Een ober van niks (4+),

en nog veel meer!

Bijzondere producties in de Lindenberg

Naast cabaret- en kindervoorstellingen maken we in ons theater ook regelmatig uitstapjes naar muziek en muziektheater, toneel en theatercolleges. Zo kun je in het najaar van het nieuwe seizoen de volgende bijzondere producties bij ons bewonderen:

>> vr 25 september 2020: Solo Stories - Doet sneeuw pijn
>> do 19 november 2020: Nieuw Utrechts Toneel (NUT) - De chaos van 2020

Kaartverkoop t/m december 2020

Overtuigd van al het moois dat het najaar van 20/21 jou te bieden heeft en wil je verzekerd zijn van een plekje bij één óf heel veel voorstellingen? Vanaf maandag 24 augustus om 10.00 uur 's ochtends start de kaartverkoop via onze website. Dus blok hem in je agenda en scoor jouw kaarten als eerste!

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Voorstellingen'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.