Word vriend belactie

We nemen contact met je op

Vanaf dinsdag 30 juni 2020 starten wij een bel-actie.

Er zijn talloze mensen die goede herinneringen hebben aan de Lindenberg. Er zijn net zo talloze momenten dat deze mensen zeggen “als ik ooit nog wat voor de Lindenberg kan doen, dan weet je me te vinden”. Dat moment is nu gekomen.

Vanaf dinsdag 30 juni nemen wij telefonisch contact op met een aantal van onze cursisten en bezoekers. Wij doen dit als dankbetuiging voor jullie betrokkenheid in de afgelopen jaren. Daarnaast vragen wij of er ruimte is om ons te steunen met een (extra) bijdrage door Vriend van de Lindenberg te worden.

Steun onze missie
Alle Nijmegenaren moeten de kans krijgen om deel te nemen aan kunst en cultuur, ongeacht leeftijd, achtergrond of beperking. Muziekles moet net zo toegankelijk zijn als voetbal, het moet net zo bekend, uitnodigend, bereikbaar en betaalbaar zijn. Met de steun van onze Vrienden kunnen wij prachtige projecten voortzetten en iedereen de kans geven op kunst- en cultuureducatie en participatie.

We willen als Lindenberg tot in de haarvaten van onze stad van betekenis zijn en iedereen persoonlijke ontwikkeling en verbinding aanbieden door kunst en cultuur. Zowel op school als in de vrije tijd, zowel tijdens de les, cursus en voorstelling gaat het bij ons over het verleggen van grenzen; over het ontdekken van je talenten; het zelf creëren; geïnspireerd worden door de professional of vakdocent; of het moment van groei wanneer je zelfbewust het podium betreedt.

Word Vriend
Als Vriend van de Lindenberg zorg je ervoor dat de Lindenberg ook in de toekomst kan blijven bestaan als cultuurhuis voor iedereen.

Vragen?
Heb je vragen over onze bel-actie? Of wil je ons op een andere manier steunen? Neem dan contact op met Mettina Bleker via steun@delindenberg.com

Als je niet gebeld wilt worden, meld je dan af door een mail te sturen naar steun@delindenberg.com

*Geef.nl houdt 5% van de donatie in om de dienstverlening gratis aan te kunnen blijven bieden en gemaakte kosten te dekken

 

 

 

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Agenda'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.