Meedoen-regeling

Meedoen-regeling bij de Lindenberg

De Lindenberg doet dit seizoen weer mee aan de Meedoen-regeling van de gemeente Nijmegen. 

 

 

 

Wat houdt dat in?

Heb je van de gemeente een brief gehad dat je recht hebt op de meedoen-regeling?

Dan mag je €150,- van de gemeente besteden aan een activiteit in cultuur, sport of educatie. Bij ons bijvoorbeeld! Bij de Lindenberg kan je dit besteden aan een cursus of theatervoorstellingen.

Maar hoe werkt dat dan?

Wil je een cursus doen? Dan krijg je 10% korting op ons cursusaanbod voor volwassenen. De gemeente betaalt €150 van het bedrag dat overblijft. De rest betaal je zelf.

Wil je theatervoorstellingen bezoeken? Dan krijg je van ons een theaterbon ter waarde van €175,- die je aan onze voorstellingen kan besteden. Dat kost je niks: de gemeente betaalt €150,- en de overige €25,- krijg je van ons.

En wat moet ik precies doen?

Voor de theatervoorstellingen: schrijf je in voor de theaterbonnen via deze link. De inschrijving is pas definitief nadat je de (originele!) brief van de gemeente bij de Lindenberg bent komen overhandigen.

Voor een cursus: vink bij je online inschrijving op onze website onder het kopje 'Kortingen' de optie 'Meedoen-regeling' aan. De korting gaat pas van kracht nadat je de (originele!) brief van de gemeente bij de Lindenberg bent komen overhandigen. 

Veel plezier in ons huis voor de kunsten!