Kennismaken & proeflessen

Proeflessen, Open Dagen en Opendeurweken

De Lindenberg heeft zoveel cursussen in huis, dat het soms lastig is om te kiezen welke het beste bij je past. Twijfel je nog? Kom dan eens kijken bij een les of kom sfeer proeven in het pand tijdens een Open Dag en/of OpenDeurWeek.  

OpenDeurWeek in september en januari

Bij de start van alle cursussen in september (en in januari) zetten we letterlijk alle deuren open tijdens de OpenDeurWeek. Tijdens deze week kun je de eerste lessen van alle cursussen gratis volgen. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden en kunt gewoon binnenlopen. Als er plek genoeg is, kun je natuurlijk ook meedoen.
Het is OpenDeurWeek in al onze locaties. Op de website vind je een week voor de OpenDeurWeek een overzicht van alle cursussen die deelnemen. De eerstvolgende OpenDeurWeek staat gepland van 23 - 28 januari 2017.

Proeflessen

De OpenDeurWeek gemist? Toch zijn er nog steeds mogelijkheden om een proefles te volgen. In veel gevallen kan dit gratis (alleen voor individuele muziekles vragen wij een vergoeding). Informeer bij de afdeling P&I naar de mogelijkheden. Dat kan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00  telefonisch via 024 327 39 11 of via email: cursussen@delindenberg.com

Open Dag

Tijdens de Open Dag laat de Lindenberg zien wat ze op het gebied van kunst en cultuur in huis heeft. Er zijn presentaties, culturele verrassingen en veel docenten die je informatie kunnen geven over hun cursus. De Open Dag in het centrum is op zondag 5 juni 2016.

Cursuspresentaties en voorstellingen

De presentaties van cursussen en voorstellingen die cursisten gemaakt hebben, kunnen je ook een goed beeld geven van wat je in een cursus leert. Vooral aan het einde van het seizoen houden de verschillende afdelingen presentaties, exposities en voorstellingen. We nodigen je graag uit om eens te komen kijken. Je kunt kennismaken met de docenten en de ervaringen van cursisten vernemen. Kijk voor een overzicht van alle presentaties in de cursuspresentatie-agenda.