Beeldende kunst en technologie

Kunst maken doe je samen. Prikkel je fantasie via onze cursussen en workshops in de beeldende kunst. Of je nu 6 jaar oud bent of 80. Voor iedereen hebben we plek. Want maken leer je bij de Lindenberg! Wie je ook bent en wat je ook wilt worden.


Lees meer

Bekijk direct alle cursussen    9A138A5B-1F4C-4ED6-A6C1-02A47CC31789

Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

45 cursussen gevonden

Filteren

Over Beeldend & Technologie

Cursussen en workshops voor kinderen en jongeren

De creativiteit van kinderen en jongeren stimuleren we bijvoorbeeld in de cursussen Art Kids en Young Arts. Daar ontdek je welke kunstvorm het beste bij je past. En leer je met verschillende materialen en technieken werken.

Als je al weet met welke kunstvorm je aan de slag wilt kun je je specialiseren. Zo hebben we een cursus Creatief met Technologie, waarbij je werkt met bijvoorbeeld een lasersnijmachine of een 3D-printer. En cursussen tekenen, creatief programmeren, schilderen of mode en textiel. Gegeven door de allerbeste kunstvakgeschoolde docenten en gastdocenten die jou de kneepjes van het vak leren en de liefde voor beeldende kunst overdragen.

Heb je creatief talent en wil je graag naar de Kunstacademie? Dan is de Vooropleiding beeldend iets voor jou. Daar bereiden we jou voor op een vervolgopleiding in de kunst.

Cursussen en workshops voor volwassenen

En ook volwassenen kunnen natuurlijk bij de Lindenberg terecht! In korte en langere cursussen leren we je de basistechnieken van vele ambachten, zoals schilderen, edelsmeden, modeltekenen, grafische technieken en keramiek. Heb je al ervaring? We helpen je met het beeldende proces. En leren je hoe je een idee omvormt tot een beeld of concept.

Nieuw dit seizoen zijn de technologische cursussen, waarmee je leer creatief programmeren.