Vrienden van de Lindenberg

Heb jij ook zulke mooie herinneringen aan de Lindenberg, net als vele andere Nijmegenaren? De vele uren die je in een muzieklokaal doorbracht met je nieuwe gitaar, die voorstelling die nog dagen in je hoofd bleef hangen, die keer dat je dochter voor het eerst stond te stralen op een echt podium met haar dansvoorstelling?

We horen wel eens “Als ik ooit iets voor de Lindenberg terug kan doen, dan weet je me te vinden”. Dat moment is nu gekomen: we kunnen jouw financiële hulp goed gebruiken, en vragen je om Vriend te worden van de Lindenberg.

Als Vriend van de Lindenberg zorg je ervoor dat de Lindenberg ook in de toekomst kan blijven bestaan als cultuurhuis voor iedereen. Je bent al Vriend vanaf € 5,- euro per maand.

Meld je hier direct aan als Vriend

Help ons om onze ambities te realiseren

Als Vriend help je ons om onze ambities te realiseren:

  • Je helpt de Lindenberg in het creëren van gelijke kansen voor iedereen. Wij geloven dat alle Nijmegenaren de kans moeten krijgen om deel te nemen aan kunst en cultuur, ongeacht leeftijd, achtergrond of fysieke en mentale uitdagingen.  
  • Je steunt projecten in cultuureducatie die wij in het primair-, voortgezet- en speciaal onderwijs verzorgen. Zo hopen wij bijvoorbeeld muziekles net zo toegankelijk als voetbal te maken.  
  • Je draagt bij aan de talententrajecten bij de Lindenberg van jonge Nijmegenaren uit de stad en de regio, waardoor ieder talent de kans krijgt zich te ontwikkelen in muziek, dans, beeldende kunst of theater. 

Lees hier meer over onze ambities en projecten

Welke Vriend van de Lindenberg wil jij zijn?

Vrienden heb je in alle soorten en maten, dus ook bij ons! Eén ding is zeker: wij zijn dankbaar voor iedereen die onze vriend wil zijn, want onze Vrienden zorgen er samen voor dat wij nog meer mensen kunnen bereiken in onze missie om cultuur toegankelijk te maken “voor iedereen” in en rondom Nijmegen. 

* Maatje

vanaf € 60,- euro per jaar/€ 5,- euro per maand voor één jaar

* Kompaan

vanaf € 120,- euro per jaar/ € 10,- euro per maand voor één jaar

* Supervriend

vanaf € 300,- euro per jaar voor 5 jaar

De Lindenberg beschikt over een culturele ANBI-status, daarmee is je gift fiscaal bijzonder voordelig. Je kan je gift aftrekken van de inkomstenbelasting. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst

Zie jij jezelf meer als verre vriend of vage kennis van de Lindenberg? Ook een eenmalige gift wordt gewaardeerd.

Wat krijg je als Vriend?

Samen dragen de Vrienden van de Lindenberg bij aan onze projecten Cultuureducatie “voor iedereen”. Natuurlijk moet een vriendschap wel van twee kanten komen. Wat krijg je terug voor jouw financiële steun?

  Scroll om meer te zien
  Maatje Kompaan Supervriend
2 x per jaar een speciale Vrienden Nieuwsbrief X X X
Jaarlijks een leuke verrassing X X X
5% korting op je inschrijfgeld voor een cursus naar keuze   X  
Je wordt uitgenodigd voor projecten die mogelijk zijn dankzij jouw bijdrage     X
10 % korting op je inschrijfgeld voor een cursus naar keuze.     X
Tweemaal per seizoen kun je voor slechts 1,50 euro naar het theater! Onze theaterprogrammeurs selecteren speciaal voor jou bijzondere voorstellingen.     X

Meld je aan als Vriend

Vragen?

Heb je vragen of wil je ons op een andere manier steunen? Neem dan contact op via vriend@delindenberg.com